SIA Vision

Serviciile noastre

Când aveți nevoie de cineva care să va ajute în problemele legate de IT, suntem aici! Vă punem la dispoziție experiența noastră legată de licențierea software, probleme de securitate, strategii de protecție a datelor, cât şi experiența noastră legată de organizarea resurselor într-un proiect software - echipa, task-urile, logistica, etc.
Vă ajutăm să vă construiți prezența online, dezvoltând website-uri, aplicații web și mobile. Când totul este gata, vă punem la dispoziţie documentaţie video/scrisă personalizată cu privire utilizarea lor.
Odată creat website-ul, el trebuie publicat online pentru a fi disponibil non-stop utilizatorilor. În acest scop vă oferim servicii de găzduire pentru website și conturile de email pe servere certificate TIER 3 cu 99.98% up-time. De asemenea soluțiile noastre permit o flexibilitate foarte mare a configurațiilor care să satisfacă toate nevoile.
Ce înseamna un website necunoscut lui Google, Bing sau Yahoo? Practic nu există! Și aici vă putem ajuta, optimizând website-ul pentru motoarele de căutare și promovându-l pe rețelele sociale ca Facebook, Google+, LinkedIN etc.
Dacă ai avea un magazin, pe cine ai angaja agent de vânzări? Pe cel mai bun, nu? În mediu on-line, textele de pe site sunt agenții tăi de vânzări. Acordă mare importanță acestui aspect. Apelează la copywritter-ul nostru pentru cele mai bune texte!
Virușii, defecțiunile hardware, hackerii, etc. pot face ca datele importante pentru dvs. să dispară într-o secundă. De aceea, a avea datele salvate într-un loc sigur este vital. Noi vă putem ajuta să vă creați propria strategie de backup și, de asemenea, vă putem pune la dispoziție mijloacele necesare implementării acesteia - soluții de backup online (cloud-backup).
Când ai nevoie de Internet și aplicații care să funcționeze în rețea, înseamnă că ai nevoie de sfatul unor profesioniști. Îți punem la dispoziție soluții personalizate după nevoile tale, prin serviciile noastre de proiectare rețele de calculatoare - atât prin cablu, cât și wireless.
Lucrați la un proiect mare, cu un flux de date complicat, și cu necesități de procesare complexe? Serviciile noastre vă vor ajuta:
  • Proiectare baze de date online/offline
  • Dezvoltarea de aplicații personalizate pentru management-ul datelor
  • Procesarea volumelor mari de date
  • Management-ul documentelor
  • Structurarea fluxului de documente
O modalitate de a vă ridica deasupra competitorilor este aceea de a avea o identitate vizuală bine gândită. Noi vă oferim servicii de brand design (logo, foi cu antet, cărți de vizită, website-uri, etc.), precum și design de materiale promoționale (pliante, bannere, broșuri, etc.).
Furnizăm servicii de training atât în domeniul IT, precum și legate de comunicare, leadership, management-ul conflictelor și team building.