SIA Vision

Dezactivarea upgrade-ului automat la Windows 10

Daca aveti Windows 7 sau 8.1 pe calculator, Microsoft va sugereaza sa treceti la Windows 10. Daca e o idee buna sau nu e o discutie destul de ampla. Pana va hotarati, puteti totusi sa opriti upgrade-ul automat. Cititi acest articol pentru a afla cum o puteti face!

Mai mult...

 

5 secrete despre cum sa-ti cresti afacerea

În era în care trăim, dacă nu ești online nu exiști. Încrederea consumatorului în serviciile și produsele tale crește considerabil când te găsește pe Internet, când îți găseste website-ul. Dar, în acest domeniu lucrurile evoluează rapid. SIA Vision ține pasul cu vremurile și te învață cele 5 secrete despre cum să-ți crești afacerea utilizând mediul online

Mai mult...

 

Esti contabil? Cum ar fi...

...sa pierzi toate datele? Daca esti contabil inseamna ca ai date importante in calculator! Sunt ele protejate suficient? In acest articol vei gasi cateva informatii utile despre acest subiect.

Mai mult...

 

A avea sau a nu avea un website?

Dacă tu și afacerea ta sunteți pregătiți pentru un nivel superior, prezența ta online reprezintă acest nivel. În acest articol am evidențiat câteva dintre beneficiile deținerii unui site pentru ca tu să poți lua o decizie realistă cu privire la potențialul de dezvoltare și partenerii cu care să pornești pe acest drum virtual.

Mai mult...

 

Cum sa creezi un sistem de supraveghere video pentru acasa?

V-ati gandit vreodata ca ati putea sa creati un sistem de supraveghere video pentru acasa - usor si ieftin? Si sa puteti sa vedeti ce se intampla acasa de la distanta, prin Internet? Poate aveti un caine si vreti sa vedeti ce face cand sunteti plecati de acasa, sau... o bona pe care sa o testati? Urmariti articolul ca sa vedeti cum se poate realiza!

Mai mult...